Renate Bos

Vanaf januari 2016 ben ik betrokken bij Eropaf! Ondersteuning. Na een aantal jaren bij de overheid en bij een adviesbureau te hebben gewerkt, heb ik vanaf 2013 de stap gemaakt om mensen te begeleiden. Vanaf 2014 ben ik betrokken bij verschillende projecten om mensen te helpen bij financiële vragen. Namelijk bij de Sociale Helpdesk en bij een inloopspreekuur in de Amsterdam Nieuw West.

Naast deze ervaring heb ik ook ervaring in het begeleiden van mensen vanuit mijn eigen praktijk als psychosociaal therapeut. Hierdoor kan ik vaak snel tot de kern doordringen van datgene wat in de weg staat of datgene wat belemmerd om weer meer uw financiën in eigen hand te leren nemen.

Als financieel ondersteuner vind ik het belangrijk om met respect naast de ander te staan, en samen te kijken wat helpend is om weer grip te krijgen op uw eigen financiën. Hierbij ga ik uit van uw sterke punten. We gaan kijken wat u verder wilt ontwikkelen – zodat u vertrouwen krijgt in wat u zelf kunt.

Zelf vind ik het belangrijk om zonder oordeel bij de ander aanwezig te kunnen zijn. En om te zien wat iemand al kan en wel kan. Om iemand te stimuleren zelf stapje voor stapje nieuwe dingen op te pakken.

Wat ik sterk vind aan Eropaf! ondersteuning is de manier waarop we mensen willen begeleiden. Dat we echt oog hebben voor de mens. We vinden het belangrijk om altijd aanspreekbaar te zijn op wat we doen. Ook vind ik het belangrijk dat we u zoveel mogelijk willen helpen om weer zelf het roer in eigen handen te nemen. We willen inzetten op uw eigen kracht, en daar samen mee aan de slag. Dat is de reden dat ik juist vanuit Eropaf! Ondersteuning mensen wil begeleiden.

Als u vragen heeft of graag eens een kennismakingsgesprek zou willen, dan ben ik bereikbaar op het nummer 06 44554534 of renate@eropaf.nl

Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017