Louise de Boer

Tijdens mijn opleiding voor maatschappelijk werk begeleidde ik mensen in de schuldhulpverlening. Ik merkte toen en nu nog, dat de schuldproblematiek mij echt persoonlijk raakt. Overheid en instanties verwachten steeds meer van burgers, mensen raken gemakkelijk verstrikt in wetten en regels. Dat levert onrechtvaardige situaties op waar ik me graag voor inzet.

Ondanks de problemen heb ik gezien dat mensen ontzettend veerkrachtig en creatief zijn in hun pogingen het hoofd boven water te houden. Dat motiveert mij om ook mijn beste beentje voor te zetten voor deelnemers.

Louise de Boer, 06-24284339    Linkedin

Renate Bos 

Ik ben vanaf januari 2016 ben ik betrokken bij Eropaf! Ondersteuning. Na een aantal jaren bij de overheid en bij een adviesbureau te hebben gewerkt, heb ik vanaf 2013 de stap gemaakt om mensen te begeleiden. Vanaf 2014 ben ik betrokken bij verschillende projecten om mensen te helpen bij financiële vragen. Namelijk bij de Social Helpdesk en bij een inloopspreekuur in de Amsterdam Nieuw West.

Als financieel ondersteuner vind ik het belangrijk om met respect naast de ander te staan, en samen te kijken wat helpend is om weer grip te krijgen op uw eigen financiën. Hierbij ga ik uit van uw sterke punten. We gaan kijken wat u verder wilt ontwikkelen – zodat u vertrouwen krijgt in wat u zelf kunt.

Renate Bos, 06-44554534, Linkedin

Volg ons:
© Stichting Eropaf! 2017